“Neapsakomas jausmas, kai gali žiūrėti į veidrodį ir džiaugtis”

Kiekviena moteris nori jaustis gerai savo kūne, nori patikti sau, nori atrodyti patraukliai. Šios moters asmeninė istorija – apie tai, su kokiomis mintimis gyvena dažna moteris: vidiniai kompleksai, nepasitikėjimas savimi, savęs varžymas. Atvirai apie lūžio tašku asmeniniame gyvenime tapusią pilvo plastikos operaciją pasakoja moteris.

Kasdienis nepasitenkinimas savimi

Apie pilvo plastikos operaciją Ji pradėjo galvoti prieš dešimtmetį. “Mano pilvas visą gyvenimą buvo didžiausia jaučiamo diskomforto priežastis. Po gimdymų pilvas taip ir liko apkritęs – man buvo diagnozuotas tiesiųjų pilvo raumenų išsiskyrimas (diastazė). Kad ir kiek sportuočiau, sveikai maitinčiausi, nudribusi pilvo oda – nesitraukė.

Tokia būklė kėlė labai daug kompleksų. Mūvėdavau tik aukštu liemeniu kelnaites, visada turėdavau slėpti pilvą po drabužiais, apie atostogas prie jūros – nebuvo nė kalbos. Veidrodyje savo apsinuoginusios atvaizdo vengdavau, o tamsa miegamajame su vyru buvo tapusi norma. Jaučiausi labai kompleksuota”, – savo išgyvenimus pasakojo moteris.

Visgi diskomfortas dėl apdribusio pilvo, neprilygo dar vienam stipriam išgyvenimui, kurį teko patirti moteriai. Prieš ketverius metus, Jurgitai buvo nustatytas ūminis žarnyno nepraeinamumas ir atlikta ekstrinė operacija. Operacijos metu padarytas pjūvis per visą pilvą. “Kadangi operacija buvo neplaninė, pjūvio vieta liko išdarkyta, nelygi ir likau gyventi su didžiuliu bjauriu randu. Į veidrodį kasdien žiūrėdavau su nepasitenkinimu”, – atviravo moteris.

PRIEŠ (2)

Vyras padovanojo džiaugsmą savimi

Prieš trejus metus, 45-ojo jubiliejaus proga vyras Jūratei padovanojo pilvo plastikos operaciją. “Tai yra geriausia, kas galėjo nutikti mano gyvenime. Nors operacija, tiksliau pooperaciniai skausmai didžiuliai ir sunkiai žodžiai nusakomi, tačiau neabejotinai verti iškęsti”, – pasakojo moteris.

Operacija moteriai truko apie 4 val. “Po narkozės atsibudau su beprotišku skausmu. Atsimenu, seselių klausiau, kodėl man taip skauda, taip šalta. Aš visa drebėjau, atrodė prasivers visi organai. Pats skausmingiausias laikotarpis truko apie dvi savaites: negali išsitiesti, vaikštai palinkęs, pjūvio vieta skausminga, visas kūnas jautrus. Tačiau su kiekviena diena skausmas vis slopsta. O rezultatas, kurį matai veidrodyje net ir tomis pirmosiomis dienomis po operacijos jau kėlė džiaugsmą. Viskas iškenčiama, kai pamatai rezultatą,” – dabar su šypsena veide kalbėjo moteris.

Pirmas dalykas, kurį padariau po operacijos – pasikeičiau visą apatinį trikotažą, nusipirkau atskirų dalių maudymosi kostiumėlį ir išvažiavome su vyru ilsėtis. Nors nesu pati liekniausia, bet jaučiuosi ypatingai laisvai. Nesigėdiju savo kūno – priešingai, gyvenu labai aktyvų gyvenimą – sportuoju, daug keliauju, uostau, ragauju ir akimis geriu kiekvieną naują dieną. Dabar esu neapsakomai laiminga”, – džiaugėsi moteris.


Plastikos chirurgo V. Jankūno komentaras

“Pilvo plastika moterims dažniausiai atliekama, kai po nėštumų išsitampo pilvo oda arba po kardinalių svorio kritimų. Pacientų amžius labai įvairus. Viskas priklauso nuo situacijos. Šia operacija gydome ne amžių, o išsitampiusį pilvą”, – sakė V. Jankūnas. 

Pilvo sienos korekcijos metu panaikinamas odos ir riebalų perteklius, kūno linijoms suteikiamas patrauklus kontūras, bamba sugrąžinama į įprastą vietą, patempiami pilvo raumenys.

Nors pilvo plastika yra gana sudėtinga procedūra, ji yra visiškai saugi ir nesutrukdo natūralių kūno funkcijų. Operacija trunka 2-4 valandas, atliekama visiškoje nejautroje.

Plačiau apie pilvo plastikos operaciją skaitykite čia: https://www.plastikoschirurgai.lt/pilvo-plastika/

Į asmeninę konsultaciją galite užsiregistruoti jums patogiu būdu

Telefonu: +370 687 175 53 arba el. paštu:


Grįžti į naujienų sąrašą

Atsiliepimai